Diensten

Diensten

En wat wij kunnen leveren!

Met een gezellig team dat toegewijd is aan zijn werk en aan het leveren van kwaliteit voor de klant, kunnen wij elke klus klaren. Ons bedrijf is gevestigd in Maarsbergen (provincie Utrecht). Dankzij deze centrale ligging is ons werkgebied zeer breed en flexibel, waardoor wij werkzaamheden in het hele land kunnen aannemen. Wij streven iedere dag naar innovatie en groei, met als doel de klant nog beter van dienst te zijn. Wij bieden zowel jongere als oudere talenten de kans om zich bij ons te ontwikkelen. Hierbij vinden wij bijscholing en een prettige werksfeer heel belangrijk.

Losse verhuur

Ons assortiment van machines en gereedschappen wordt continu uitgebreid. Losse verhuur van machines en gereedschappen is makkelijk en snel. Door het onderhoud in eigen hand te houden, kunnen wij snel schakelen en op elk moment voor u klaarstaan. Naast machines en gereedschappen kunt u bij ons ook ervaren en enthousiaste handwerkers, grondwerkers en machinisteninhuren. Heeft u iets of iemand nodig? Laat het ons uiterlijk een dag van tevoren tijdig weten en dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen!

Machine verhuur

U kunt bij ons machines huren met of zonder machinist/chauffeur. Onze machines worden netjes onderhouden. Bent u benieuwd wat wij u kunnen aanbieden? Neem dan contact met ons op!

Aangenomen werkzaamheden

Wij nemen zelfstandig projecten aan, of werken samen met collega-bedrijven. Hierbij kunt u denken aan het uitgraven van bouwputten, leidingen en kabels en bijvoorbeeld aan korven en schuiven. Heeft u grondwerkzaamheden die nog geklaard moeten worden en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Transport

Wij vervoeren onze eigen machines en materialen. Voor het vervoer van andere materialen (zoals zand en puin) hebben wij een MAN knijperauto met een laadvermogen van 13 ton, die dankzij haar zeswielaandrijving en gestuurde achteras zelfs op de meest moeilijke en ruige terreinen kan komen.

Reparatie

De reparatie van onze gereedschappen en machines houden wij in eigen hand. Hierdoor blijven onze kosten laag en kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor onderhoud, keuring en reparatie van uw gereedschappen en machines. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.