Aanleg tuinen

Tuinen

Wat er allemaal bij komt kijken

U kent het wel: uw tuin is niet alleen maar een tuin maar een waardevolle verlenging van uw huis. Daarom kunt u bij ons terecht voor de aanleg van een mooie tuin. Denk hierbij aan straatwerk, drainage, leidingwerk en beplanting. Onze ervaren timmermannen kunnen uw tuin ook voorzien van een duurzame houten overkapping of schuur.

Zand

De basis van een mooie tuin is het juiste zand. In samenwerking met snelzandbestellen.nl kunnen wij gemakkelijk en snel het juiste zand leveren.

Straatwerk

Onze ervaren stratenmakers draaien hun hand niet om voor straatwerk, van oude klinkers tot splinternieuwe designtegels. Of het nu een oprit of een schoolplein is, onze stratenmakers weten er wel raad mee. We adviseren u graag over de mogelijkheden, want de keuze van het materiaal is zeer belangrijk voor het einderesultaat.

Beplanting

Uw tuin is pas helemaal af als het gras gelegd is en de planten erin staan. In overleg kunnen wij de juiste planten/materialen voor u plaatsen om het geheel af te maken.

Drainage en beregening

Door onze grote kennis van grondstructuren hebben wij altijd een passende oplossing voor de drainage of beregening in uw tuin, met als doel wateroverlast en/of droogte te voorkomen.

 

 

Opmaat gemaakte schuur, overkapping of aanleunwoning

De juiste schuur, overkapping of aanleunwoning toevoegen aan uw tuin? Haal het binnen gevoel naar buiten en creëer de ultieme luxe woonbeleving.  Met een vrijblijvende afspraak kunnen wij uw wensen in maatwerk realiseren. Neem gerust contact met ons op! Zodat wij met onze kennis en vakmanschap met u kunnen ontwerpen en realiseren.